Jan 16 2015

IMG_6367

Get a job: I år vill jag mer än gärna ha ett stabilt jobb (som i sin tur resulterar i en jämn inkomst). Jag har ju ett jobb nu men tyvärr är det endast på några extratimmar här och där i månaden. Det funkar ju inte i längden rent ekonomiskt. Så ett jobb är prio ett.

IMG_2466

Ta en solsemester: Det vore helt magiskt att få åka på en solsemester igen med min kärlek. Hade gärna kört samma upplägg som på vår resa till Kreta, dvs ett barnfritt hotell lite utanför citypulsen och precis vid havet. Drömmen just nu. En vecka vid poolen? Ja tack gärna!

IMG_5100

Eller iallafall ta en weekend: Om vi inte kan lyckas komma iväg på en solsemester så kanske en längre weekend vore något. Åker gärna tillbaka till Paris men testar också gärna något nytt som London eller Berlin. Lite shopping, lite avkoppling men främst ett miljöombyte.

1411401789554

Investera i en ny mobil: Om jobb är prio ett så är det här definitivt prio två. Min nuvarande iPhone lever farligt. Min on/off-knapp fungerar inte längre och mitt batteri är så dåligt att mobilen kan dö precis när som helst. Oavsett om batterinivån är på 10% eller på 78%. En ny mobil är alltså mer än välbehövligt. Allra helst hade jag velat ha en ny 4S men det verkar smått omöjligt så jag får väl sikta in mig på 5S.

Product-PhotoBook319Bild: Printstagram

Göra fotoböcker: Under året vill jag gärna göra ett par fotoböcker. Dels skulle jag vilja göra någon form av bloggbok och dels vill jag göra en bok med mina favoritbilder från instagram. Kul att kolla tillbaka på i framtiden.

screen-shot-2014-05-15-at-10-36-12-am

Gå på konsert: Foo Fighters är redan bokade och klara på Ullevi den 12/6 men det vore kul att gå på något mer. Metallica hade ju varit drömmen men vi får se hur det blir med det.

IMG_1839

Börja träna igen: Jag saknar att känna mig stark i kroppen och jag saknar faktiskt att lyfta vikter på gymmet. För att inte tala om att dansa sig svettig på ett Zumbapass. Ett nytt kort på Malkars står därför på önskelistan i år. Ja så fort punkt nummer 1 i den här listan är avklarat. Prio nummer 3 med andra ord.

Vad vill du göra i år?