Dec 27 2015

bikbokss16

Våren kanske inte är runt hörnet riktigt än men vårkollektionerna är redan på väg ut i butik så jag tycker att vi fortsätter med vårkollen. Idag ska vi ta oss en titt på Bik Boks vårkollektion som andas väldigt mycket 70-tal, romantik men också lite Asien. Under vecka 3 landar den första vårkollektionen i butik och då möts vi av en rejäl 70-tals-dos med mustiga färger och denim, denim, denim. Vi ser bland annat A-linjeformade kjolar och fina sommarklänningar bland all denim. Vårkollektionen övergår sedan till en asien-inspirerad kollektion där vi hittar både asisatiska print och mycket mörkblåa toner. Under denna tid kan vi förväntas oss en del blusar och kimonos. När vi närmar oss sommaren återkommer 70-talet med rejäla mönster, en feminin färgpalett samt chiffong. Det känns som en spretig vår hos Bik Bok men den kanske känns mer naturligt den dag vi ser produkterna i butik. Själv gillar jag den randiga klänningen/setet (?) upp i vänstra hörnet allra mest.