Sep 14 2015

IMG_4379

IMG_4374


I helgen hämtade jag ut ännu en fantastiskt fin trälåda ifrån The Body Shop och den här gången innehöll den Oils of Life, TBS nya hudvårdsserie. Jag har tidigare skrivit lite kort om serien men idag tänkte jag gå igenom den igen samt vardera produkt. Oils of Life lanseras nästa tisdag (22/9) och består av fyra produkter samt ett massageverktyg. Jag är i valet och kvalet om jag ska hoppa på testandet med en gång eller om jag ska använda upp mina nuvarande produkter först (Aloe Vera ifrån TBS). Ni får gärna kommentera eller trycka på hjärtat ifall ni vill ha någon recension av produkterna om ett par veckor. Nu tar vi oss en närmare titt på kollektionen.

Spa of Life är en daglig hudvårdsserie som ska friska upp huden, vårda och mjukgöra samt ta fram lyster och dämpa hudens tecken på åldrande. Varje produkt i den här nya serien innehåller en expertblandning av tre fröoljor, kända för sina förmågor att vårda och friska upp huden. De tre oljorna kommer från tre kontinenter och är tre av de mest värdefulla och verkningsfulla naturliga fröoljorna, kända sedan lång tid tillbaka för sina höga halter av essentiella näringsämnen och fantastiska vårdande egenskaper. The Body Shops trio av naturliga fröoljor i Oils of Life är fröolja av svartkummin från Nildalen i Egypten – känd för sina höga halter av antioxidanter, fröolja av nypon från kullarna kring Anderna i Chile – rik på omega 3 och 6 samt fröolja av kamelia från de ständigt gröna träden i Kina – naturligt rik på näringsrika oljesyror.


IMG_4396


Intensely Revitalising Cream (50ml, 375kr) – Silkesmjuk kräm med mikropärlor är en daglig hudvårdare som friskar upp huden och minskar intrycket av åldrande. Appliceras varje morgon och kväll.

Intensely Revitalising Gel Cream (50ml, 375kr) – Daggfräsch gelékräm med lystergivande mikropärlor. Har samma effektiva och vårdande egenskaper ovanstående kräm men med en lättare formula och känsla.


IMG_4398


Intensely Revitalising Essence Lotion (160ml, 225kr) – En lotion med en unik vatten/olja-sammansättning som blir ett essentiellt och förberedande steg i hudvårdsrutinen. Appliceras varje morgon och kväll efter rengöring men innan ansiktsolja, serum eller kräm. Appliceras med fingertopparna eller med en bomullsrondell.

Intensely Revitalising Facial Oil (30ml, 450kr) – En ansiktsolja som ska vara intensivt uppfriskande och vårdande, som ska ta fram lyster och minska tecken på åldrande. Appliceras varje morgon och kväll.


IMG_4400


*Pressutskick