Sep 03 2015

Generate.ashx

För ett par veckor sedan när jag var inne på Kicks webbshop möttes jag av den här nyheten ifrån St.Tropez. En bus-lotion framtagen för att användas i duschen. Med hjälp av vatten ska denna lotion ge dig en gradvis bränna och solkyss lyster. Så här står det om den på Kicks hemsida;

”Den unika formulan verkar på ren och våt hud, på bara tre minuter. Efter duschen börjar de aktiva brun-utan-sol-ingredienserna att verka. Färgen utvecklas gradvis och fördjupas vid regelbunden applicering. Använd denna unika brun-utan-sol lotion i din dagliga dusch och bygg upp en gyllene solkysst lyster. Använd den tre dagar i sträck för bästa resultat. Den patentsökta formulan innehåller också mandelolja som hjälper till att bevara solbrännan längre genom att hålla huden återfuktar i upp till 24 timmar. St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotion är speciellt formulerad för att löddra och vara lätt att applicera jämnt på våt hud och ge ett resultat utan ränder och ojämnheter.”

St.Tropez är ju kända för att göra riktigt bra bus-produkter så jag blev givetvis riktigt nyfiken. Nu tycker jag att priset är lite för högt för att ta en chansning (269kr) men jag vet att Fröken Rosa köpte den här vid sin senaste vistelse i London och jag väntar spänt på en recension. Säger hon att den är värd slantarna så kan det mycket väl bli ett inköp framöver!