Sep 02 2015

asaa

Nästa inköp till lägenheten om jag får bestämma är dessa vitrinskåp ifrån Jysk vid namn Asaa. Skåpen finns i två olika utföranden som ni kan se på bilderna – antingen med glasdörrar eller heltäckande dörrar – och går dessutom att stapla på varandra. Jag tycker att det är fint att ställa två skåp med glasdörrar bredvid varandra i t.ex. en hall eller i en matsal. För vår del är det dock aktuellt med ett högt skåp i köket där vi idag har en svart bokhylla med förvaring. Jag hade gärna satt ett skåp med glasdörrar ovanpå ett med heltäckande dörrar, se exemplet till höger på bild. Torrvaror i glasburkar upptill och kökböcker samt andra tråkigheter bakom täckta dörrar. Egentligen behöver vi både en ny säng och nya köksmöbler så skåpet ligger väl långt ner på inköpslistan men det står på listan iallafall.