Sep 03 2015

wishout

Jeans, H&M || Tröja, CUBUS || Skor, NELLY || Väska, REBECCA MINKOFF


Idag sitter jag framför datorn större delen av dagen då jag måste försöka få lite bloggjobb gjort för en tid framöver. Om jag inte hade suttit här så hade jag gärna hoppat i outfiten ovan. En outfit som i mitt tycke passar perfekt när vi är i en sån här övergångstid mellan två säsonger. Tröjan ifrån Cubus är precis nyinkommen och finns i tre färger till men den här gråa fick flytta in i min garderob. Så mjuk och härlig. Skorna har också fått flytta in hos mig och de är ruskigt snygga i verkligheten och dessutom förvånansvärt sköna. Det blev tyvärr ingen väska den här månaden då jag behövde prioritera annat så jag hoppas verkligen att den inte säljer slut snart! Jag kollar så att den finns kvar varje dag. Den ska bli min en vacker dag!