Sep 23 2015

rutcircle

  1. Bomberjacka || 2. Stickad polo med slits || 3. Bomberjacka || 4. Stickad polo

 

Jag tog mig en titt på Rut & Circles nyheter häromdagen och fastnade lite extra för de fyra plaggen ni ser ovan. I vinter skulle jag mer än gärna krypa ihop i en stickad polotröja och jag gillar båda varianterna här ovan. Den roströda för färgen och för att slitsen livar upp en annars rätt enkel modell. Den petrolblåa för den stora kragen, snitten och den fina färgen. Måste jag välja så hade jag valt den sistnämnda. Som ni också vet så är jag ju något besatt av bomberjackor och Rut & Circle levererar ofta väldigt fina modeller. Av de två här ovan så blev jag upp över öronen kär i den paisleymönstrade. Den känns väldigt Alex och jag hade gärna dragit på mig den direkt till ett par snortajta Jegging Jane (Cubus), en lös t-shirt och ett par boots.