Sep 23 2015

IMG_4404

Ett av mina bästa köp det här året är helt klart min målarbok, Hemliga Trädgården, ifrån Johanna Basford. Nu har jag tyvärr inte tid att måla så ofta som jag kanske skulle vilja men varje gång jag sätter mig ner så släpper jag verkligen allt runtomkring. Även tankarna som maler runt i huvudet på mig blir som bortglömda för en stund och det är så befriande. Att bara vara. Det viktigaste för stunden är vilken färg jag ska använda mig av härnäst. Jag rekommenderar verkligen en målarbok till de som har svårt att slappna av eller som också kämpar med ångest och oro. Självklart även till de som bara helt enkelt gillar att måla och att vara kreativ. Jahanna Basford släpper snart en ny bok som heter Lost Ocean och jag har satt den på bevakning hos Adlibris. Längtar tills den släpps i oktober.