Aug 06 2015

IMG_3783

IMG_3786

Hårvårdsmärket Keune är en relativt ny bekantskap för min del och jag har tidigare testat ett volympuder ifrån märket. Pudret höll en god kvalitet och därför är jag extra spänd på att testa ytterligare två produkter från märkets hårvårdsserie. Ett pressutskick med två nylanseringar landade hos mig för någon vecka sedan men jag har ännu inte kommit mig för att testa. Har jobbat så mycket de senaste veckorna att mitt hår verkligen inte har prioriterats men nu så ska jag ge mig på de här två.


♥ Keune Design Thickening Cream (185kr) – Boosta ditt hår och ge det nytt liv med Keune Thickening Cream. Med sin ultrakraftiga volym och textur får ditt hår en vacker och djärv look. Denna otroligt lättapplicerade kräm skapar förnyad fyllighet och textur för ett oslagbart resultat.

♥ Keune Design Blow Dry Spray (165kr) – Keune Blow Dry Spray är en lätt spray som ger en perfekt, polerad yta utan att för den delen tynga ner håret. Så det är bara att spraya på. Utöver att erbjuda ett effektivt värmeskydd vid användning av stylingverktyg reducerar denna nyhet dessutom tiden det tar att föna håret. Vilket sparar både tid och onödigt slitage.


Två intressanta produkter och jag är mest nyfiken på det påskyndande sprayet. Har testat ett liknande förut från märket KMS och älskade det som fram för allt värmeskydd. Thickening Cream ska också bli intressant att testa men jag har ju redan så tjockt hår så det behöver knappast bli mer fylligt. Har du testat något från Keune?


*Produkter utskickade för eventuellt påseende via pressutskick.