Aug 06 2015

IMG_3849

Det har blivit en del shopping för min del den senaste tiden och framför allt ifrån jobbet. Det blir ju lätt så när det strömmar in höstnyheter varenda dag. För den som har missat det så jobbar jag på Cubus numera och jag stormtrivs. Jag har verkligen hittat hem! Nå väl, ovan ser ni två av mina senaste köp och båda kommer ifrån vår barnavdelning. Den blåvita baseballjackan haffade jag på rean för halva priset och den andra godingen är en rykande färsk höstnyhet. Vill minnas att jag för något år sedan sa att nu räcker det med jackor i min garderob och speciellt jackor med detaljer i skinnimitation, men livet går ju vidare. De här två är dessutom rätt så tunna så båda kommer bli perfekt som innejackor/koftor i höst/vinter. Jag har redan hunnit använda båda rätt så flitigt och jag längtar till hösten när det är tillräckligt svalt för att jobba i dem.