Jul 07 2015

IMG_3480

Jag möttes av en sommarhälsning ifrån ACO i brevlådan för ett par dagar sedan. Utskicket innehöll både solskyddsprodukter som ska verka effektivt och ge ett högkvalitativt skydd samt ett par hudvårdsprodukter för att rengöra samt återfukta hyn. Solkrämen för ansiktet har jag använt de senaste dagarna och även om jag inte tycker att det är speciellt nermattande så har det fungerat riktigt bra. Lätt att applicera, sjunker in snabbt i huden och som skydd för solen har det fungerat utmärkt. Läppbalsamet har jag också använt rätt så flitigt sen jag fick hem det och det känns väldigt återfuktande och skönt på läpparna. Rengöringen ser jag fram emot att testa framöver medans dagkrämen kommer att få ett nytt hem. Jag har testat den innan och den fungerade tyvärr inte med min hud.


♥ Rebalancing Cleansing Foam (99kr) – ACO Face är en mjuk och len rengöringsmousse som är milt parfymerad. Rebalancing Cleansing Foam innehåller AHA-syra som har en exfolierande och djuprengörande effekt.

♥ Mattifying Face Sun Cream Spf20 (125kr) – En lätt solkräm för ansiktet som ger ett omedelbart och effektivt skydd med förhöjt UVA-skydd. Krämen hjälper till att återfukta huden utan att täppa till porerna. Ger huden en matt finish. Solkrämen innehåller vitamin E som skyddar mot fria radikaler.

♥ Sun High Protection Lip Balm Spf30 (39kr) – Ett solskyddscerat för läpparna som ger ett omedelbart och långvarigt skydd mot solens strålar. Skyddar mot UVA- och UVB-strålning. ACO Sun Lip Balm återfuktar och mjukgör läpparna utan att lämna någon vit hinna. Ceratet är berikat med E-vitamin och rapsolja och är extra vattenresistent.

♥ Face Moisturising Day Cream (99kr) – En lätt dagkräm som snabbt går in i huden och verkar återfuktande under hela dagen.


Glöm inte bort att ta hand om er hud i solen!

*Pressutskick