Jul 07 2015

cubusnytt

Klänning 299 krTunika 299 kr


Det är lätt att det blir en del Cubus på bloggen för tillfället men jag ska försöka att variera mig bra. Idag tänkte jag iallafall visa upp två höstnyheter som landade i butik för någon vecka sedan. Många får verkligen spelet av att höra ordet ”höstnyhet” i början på juli men faktum är att mycket av det vi hittills har fått in går lika bra att använda nu ihop med ens sommargarderob. Två exempel på detta är klänningen och tunikan här ovan. Den sistnämnda blir riktigt snygg till ett par slimmade jeans och ett par boots/sneakers i höst men fungerar minst lika bra nu över ett par jeansshorts. Den vita och vinröda är min favorit av de här tre färgvarianterna. Klänningen är verkligen ett plagg som fungerar lika bra året om. Jag har själv köpt den svarta som jag bar häromkvällen till bara ben och ett par sandaler. I höst/vinter kommer jag att matcha den med ett par tunna strumpbyxor och ett boots/stövlar. Längtar till den dagen det blir tillräckligt kallt för att matcha den med mina nya blommiga kängor från Din Sko.