Jun 28 2015

IMG_2378 IMG_2367

Till sommaren lanserar de flesta av våra skönhetsmärken en eller flera nya bronzingprodukter och L´Oréal Paris är inte sämre. För ett par veckor sedan lanserade märket två nyheter till det redan befintliga bronzing-sortimentet Glam Bronze som jag tänkte skriva lite om idag.

Först ut är Glam Bronze GG Cream (30ml, 149 kr) som beskrivs som en lystergivande foundation. Just GG i namnbeteckningen står för Genious Glow och produkten innehåller bronzing micro pigment som ska anpassa sig efter sin egna hudton. Pärlemor ska ge huden glöd och en skimrande finish. GG Cream finns bara i en nyans och säljpitchen att den ska ”anpassa sig efter din hudton” är något jag numera förknippar med bullshit. Jag är otroligt ljus i huden och efter att ha provat denna på handryggen så hamnade den längst in i badrumsskåpet. Way to dark for me. Jag har alltså inte testat den här i ansiktet än men ska ta tag i det inom kort. Jag tror dock att den fortfarande är för mörk och orange för mig.

Glam Bronze La Terra Bronzer (18g, 149 kr) är årets andra nyhet. Ett solpuder som finns i 4 olika nyanser. På bilden här ovan har jag den ljusaste nyansen 01. Jag upplever pudret lättapplicerat men eftersom jag tycker att den är väldigt varm i nyansen så är jag väldigt lätt vid applicering och tillsammans med en stor fluffig puderborste. Bronzigpuder ser lätt skitigt ut så jag försöker vara så lätt på handen som möjligt. I övrigt så tycker jag att det här är en väldigt prisvärd produkt då du får mycket produkt för pengarna. Dosan är enorm! Inka-mönstret i pudret är dessutom så vackert ihop med det lätta guldskimret som produkten innehåller.

Har du testat någon av dessa nyheter?


*Pressutskick