Jun 25 2015

IMG_1615

IMG_8185

 

Smooth Shadow Creamy Eye Pencil ”Raven” & Pop! Goes the Shadow ”Champagne”


För ett bra tag sedan fick jag hem två produkter från märket Elizabeth Mott som bland annat säljs hos Bangerhead. Jag har haft det här inlägget i ett utkast i flera månader så det är väl på tiden att visa upp de här två godingarna.

Elizabeth Mott – Pop! Goes the Shadow (Champagne) 119 kr – En ögonskugga av den krämigare typen som applicerar jämnt och fint. Färgen Champagne passar mig som handen i handsken och jag tycker att nyansen är perfekt både ensam eller med andra nyanser. Färgintensiteten kan du lätt bygga upp utan att skuggan känns svårjobbad eller att den smular sig. Med en primer som underlag så sitter den dessutom en hel arbetsdag. Den här skuggan har snabbt blivit en go-to-favorit i min sminkväska.

Elizabeth Mott – Smooth Shadow Creamy Eye Pencil (Raven) 139 kr – Det är en är gel-ögonpenna i svart och med subtilt skimmer i silver. Det här är inte min favoritnyans och därför har jag inte använt den särskilt mycket men när jag provat den så har jag varit nöjd med resultatet. Pennan är lätt att använda, glider på bra och har en fullt godkänd hållbarhet. Antingen kör man en hel ögonmake eller så lägger man bara en tunn linje längs fransraden, oavsett vilket sätt man använder så blir det fint. Jag föredrar ju dock bruna toner så den här blir något för markant för min smak.

Har du testat något från Elizabeth Mott?


*Pressutskick