Feb 16 2015

IMG_0331

Äntligen tillbaka med ett nytt emptiesinlägg. Ibland tycks allt ta slut samtidigt (okej överdrift när det kommer till mitt badrumsskåp) så förvänta er ett par emptiesinlägg den kommande tiden. Idag ska vi titta närmare på fyra produkter.

1. Garnier Nordic Moisture Match 24h Nourishing Rich Cream – En fuktkräm anpassad för torr till mycket torr hud. Helt okej budgetkräm som återfuktar huden utan att tillföra blemmor eller andra reaktioner i ansiktet. Väldigt lite produkt behövs till både ansikte och hals vid applicering vilket gör det låga priset på 79 kr (50 ml) löjligt bra. Luktar lite väl skarpt kan jag tycka. Om det blir ett nytt köp återstår att se.

2. The Body Shop Olive Shower Gel – En av TBS bästsäljande produkter som gör det den ska, dvs tvätta rent. Löddrar fint, är dryg och lämnar huden mjuk efter dusch. Klarar dock inte av olivdoften och kommer inte att köpa igen på grund av den.

3. Yves Rocher Mascara Volume Elixir – Det här är en helt okej vardagsmascara för min del. Jag får långa och fint separerade fransar men inte särskilt mycket volym. Formulan är varken för blöt eller för torr utan har en perfekt balans som gör att den är lätt att jobba med. Borsten är lite för stor för min smak och något hård. Mascaran håller fint en dag utan att varken fälla under ögat eller ovanför (dvs. under brynen). En helt okej mascara – varken den sämsta eller den bästa jag testat.

4. L’Oréal Paris TXT Volume Texturizing Spray – Ett hårspray som ska ge volym och med hjälp av mikropuder ska håret bli mer lättformat. Det här är en favorit för min del. Ger precis som beskrivningen volym och gör håret lättformat men är samtidigt lätt att kamma ut och ger ingen klistrig finish. Kommer definitivt att köpa igen!