Feb 17 2015

outblue

DIN STIL I VÅR? Min stil i vår skiljer inte särskilt mycket mot min stil på hösten. Jag föredrar det enkla med det där lilla extra oavsett säsong och kommer att satsa på blommiga klänningar men också mycket denim, bomberjackor och färg.

in

VEM ÄR DIN STILFÖREBILD I VÅR? Jag älskar den franska stilen som är väldigt enkel och minimalistisk men med det där lilla extra i form av ett par snygga skor eller en roligare väska. Emanuelle Alt och Caroline de Maigret är två stilförebilder jag har som för mig är synonyma med fransk stil.

blacks

VAD INSPIRERAS DU AV? Jag spenderar en del tid på Pinterest och det är också där jag hittar det mesta av min inspiration. Förutom Pinterest så hittar jag min inspiration i tidningar, böcker, lookbooks, på stan och i drivna människor!

IMG_7225-2

FAVORITDESIGNERS & MÄRKEN? Jag kör oftast på budget när det kommer till kläder/skor och mina favoritmärken är helt klart H&M, Lindex och Mango. När det kommer till väskor så kör jag hellre på dyrare varianter och där är mina favoriter Michael Kors, Marc by Marc Jacobs och Rebecca Minkoff.

color

FÄRGER I GARDEROBEN? Basen i min garderob är svart, grå, marinblå och vinröd. Därtill satsar jag mycket på kornblått, denimfärgat, mossgrönt, ljusrosa och naturfärgat.

IMG_7256-5

BÄSTA BASPLAGGET? Förutom t-shirts och linnen så är det ett par svarta Dr Denim i modell Kissy eller Plenty.

wishapril

EN IDEALOUTFIT I VÅR? Önskeoutfiten här ovan är ungefär ett år gammal men hade funkat precis lika bra i vår. Ungefär något så när som en perfekt outfit. Annars ett par svarta byxor, låga converse, t-shirt och en bomberjacka. Vardagsuniformen helt enkelt.

IMG_0716

VÅRENS ACCESSOARER? Färgglada naglar och snygga väskor!

9

PÅ FÖTTERNA? Svarta ballerinaskor är vad som sitter på mina fötter från mitten på april till mitten på oktober. I vår/sommar vill jag gärna varva dem med ett par i vinrött eller ett par svarta sandaler.

IMG_4619

PÅ NAGLARNA? Så mycket färg det bara går! Royale från Dior lär bli välanvänt och så ska jag dessutom plocka fram min sommarfavorit Rosy Bow (Dior) som har den perfekta rosa nyansen.

IMG_1292

DOFT? Nu börjar det bli dags för de något lättare parfymerna. Jag kör på förra årets stora favorit Born In Paradise från Escada, den nya Daisy Dream från Marc Jacobs och ett par andra favoriter från bland annat Yves Rocher. Någon tyngre doft kommer säkert att användas då och då. Förmodligen Red Musk från The Body Shop.

uu

SENASTE INKÖPEN? Har inte blivit speciellt många inköp av kläder den senaste tiden men blusen ovan från H&M är det allra senaste. Fint blommönster och så min älskade blåa färg. Två tummar upp!

springwantie

VÅRENS MOST WANTED? På vårens inköpslista står flera par nya jeans. Jag behöver nämligen nya till både jobbet och till privat användning. De bilden är från H&M. På listan står också en grön bomberjacka, vilket jag redan nämnt. Även den här är från H&M men slutsåld. Hoppas på att hitta någon liknande framöver. Ett par svarta sandaler skulle jag gärna vilja utöka min skogarderob med. De på bilden är från Ellos och är just nu ett hett alternativ. Ingen inköpslista vore komplett utan en väska och som jag redan nämnt ligger den här gula godingen från Marc by Marc Jacobs väldigt högt upp på önskelistan.

 

Hur ser din vårlista ut?