Jan 30 2015

skinperfection

Precis som Oriflame har även L´Oréal Paris släppt en hudvårdsserie som riktar sig mot stressiga människor i åldersspannet 20-30 år. Skin Perfection som serien heter var en av höstens stora satsningar från L´Oréal och består av en exklusiv sammansättning av:

  • LR 2412: L´Oréal-koncernens exklusiva och patenterade molekyl som används för att förbättra kvaliteten av epidermis (överhuden).
  • Perline-P: En kombination av naturligt oligosackaridextrakt från gröna linser samt barkextrakt för att hjälpa till att minska synligheten av porer och förbättra hudkvaliteten.

Serien består av fyra produkter;

Unifying Day Moisturiser (119 kr) är den första fuktgivande dagcremen från L’Oréal Paris som jämnar ut och förbättrar hudtonen så att huden återfår sin naturliga lyster. Den återfuktar i 24 timmar och ger en fräsch, silkeslen känsla.

Advanced Correcting Serum (139 kr) är ett korrigerande serum som dag för dag synligt förbättrar hudkvaliteten och hudytans struktur, reducerar synligheten av porer och fina linjer samt jämnar ut hudtonen.

Awakening Eye Cream (119 kr) hjälper till att dölja mörka ringar och minska påsar under ögonen. Den uppfriskande ögoncremen har en lätt färgad formula och fräschar upp ögonpartiet samt ger en piggare blick.

Anti-tiredness Instant Beautifying Daily Care (139 kr) ger en fräsch look utan makeup. Den förskönande cremen korrigerar hudtonen omedelbart, förbättrar hudkvaliteten och minskar synligheten av porer. Den har unika mikropärlor som anpassar sig till din hudton vid applicering. Mikropärlornas inkapslade pigment löses upp vid kontakt med huden och den lena, vita formulan förvandlas till en transparent, lätt färgad creme som osynligt smälter på huden. SPF 20.


Jag har inte testat serien än utan den står på kö men den lär inte bli testad inom den närmaste tiden så någon recension blir det inte den här gången. Har någon av er testat någon av produkterna? Vad tyckte ni? Produkterna finns ute i butik och hittas bland annat hos Kicks & Åhlens.

*Pressutskick