Jul 31 2014

IMG_6892

Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet. Inslag av cederträ i basen ger doften ytterligare en dimension.

Så låter Yves Rochers beskrivning av den nya doften Moment de Bonheur – L’Eau de Toilette som kom med mitt recensionspaket. Det här är inte en parfym jag själv skulle sträcka mig efter om jag hade sett den i butik eftersom jag tycker att flaskan är rätt tråkig. Själva parfymen dock är långt ifrån tråkig, den är faktiskt rätt fantastisk! Doften är uppfriskande, fruktig och lätt på huden. Perfekt i sommartider och dagar som dessa med värmebölja! Doften håller sig kvar ett par timmar innan jag behöver bättra på och jag har nog använt parfymen varenda dag sen jag fick hem den. Extra plus att även mannen tycker att jag doftar gott. 299 kr får man ge för en flaska på 50 ml. Ett riktigt bra pris vill jag lova!

*Bloggambassadör

0+
Kommentera
2

Jul 31 2014

IMG_7029 IMG_7046IMG_7041 Så mycket kärlek denna lilla kille ger, helt otroligt ♥

0+
Kommentera
6

Jul 30 2014

moodb

Some inspiration from pinterest ♥

0+
Kommentera
0

Jul 30 2014

zaraleo

Den här fräsiga t-shirten från ZARA skulle gärna få flytta in i min garderob. Helst igår redan. Så snygg med sin lösa modell och leomönstret i två olika storlekar. Perfekt till ett par tajta jeans och ett par boots i höst. Mer än så behövs inte!

0+
Kommentera
0

Jul 29 2014

IMG_6877

För ett par veckor sedan fick jag ju hem ett nytt recensionspaket från Yves Rocher och nu är det dags för mig att recensera alla produkter. Jag känner att jag ligger en aningens efter med mina recensioner och kommer därför att avverka ett par stycken de kommande dagarna. Först ut att recensera den här gången är en relativt ny produkt i YR`s sortiment, nämligen en exfolierande duschkräm. YR beskriver denna duschpeeling enligt följande:

Saftiga ekologiska hallon ger inte bara doft åt denna milda duschgel, utan fröna ger också en 100% naturlig peelingeffekt tillsammans med kiwikärnor och pulver av aprikoskärnor. Upplev en äkta sommarkänsla som dessutom gör huden fantastiskt slät och mjuk, varje dag.

Så vad har jag då att säga? För det första så doftar den ljuvligt av hallon men inte så att det blir för syntetiskt eller för starkt. Ungefär där slutar det positiva med denna produkt. Jag gillar rätt riviga peelingkrämer och den här varianten har alldeles för få och för små korn för att det ens ska ge en liten effekt i min smak. Jag vet att det står i beskrivningen att den är mild men dessvärre tror jag inte ens att en person som gillar mild peeling har någon nytta av denna variant. Nu är kanske tanken att det först och främst ska vara en duschkräm men med lite extra oumph men även det fallerar i mitt tycke. Jag tycker som så att antingen väljer man att satsa på att utveckla en bra peeling eller en trevlig duschkräm. För detta försök till en kombo är inte värd sitt pris på 69 kr. Nej spara era slantar!

*Bloggambassadör

0+
Kommentera
0

Jul 29 2014

IMG_6614 IMG_6623

Blus, MANGO // Shorts, MANGO // Skor, CONVERSE

0+
Kommentera
0

Jul 28 2014

nordicbaw

I år arrangerar Zalando för första gången Nordic Blogger Awards. Under prisceremonin kommer priser att delas ut i 4 kategorier; People’s Choice, Best Fashion Blog Male, Best Fashion Blog Female, samt Best Newcomer. En jury kommer att välja ut de tre sistnämnda och People´s Choice väljs ut, precis som det låter, av folket. Av er läsare och därför ber jag er nu att lägga en röst på fashionink om ni anser att jag är värdig en röst. Jag har säkert inte en chans men man måste ju våga testa eller hur? Jag själv tycker jag är värd en röst. För att bloggen är inriktad på mode som de flesta kan ha råd med, för att jag står på egna ben utan att vara bunden till någon portal och för att jag lägger ner otroligt mycket tid på bloggen. Men ni avgör. Samtidigt som ni röstar kan ni även vara med och tävla om presentkort. Tryck på bannern här intill eller via denna länk. TACK ♥

0+
Kommentera
4

Jul 28 2014

bbprefall14

6 tidiga hösttrender enligt Bik Bok. Inget i min smak fullt ut även om jag gillade kappan på näst sista bilden. Någon trend som faller dig i smaken?

0+
Kommentera
0

Jul 27 2014

week30

Redan söndag igen och här kommer veckans snapshots. Den här veckan har jag hunnit med lite av allt möjligt känns det som. Jag har träffat bästa vännen och hennes bebis, spenderat ett par timmar i hamnen en kväll med vänner och glass, tagit en sväng på Kalmar Marknad med man och vänner samt avslutat kvällen på en uteservering med mumsig drink, åkt till Öland för sol och bad, provat världens finaste klänning och helt enkelt bara njutit av livet. En kanonvecka!

0+
Kommentera
0

Jul 26 2014

IMG_6603 IMG_6609

Linne, AX PARIS // Shorts, MANGO // Skor, CONVERSE

0+
Kommentera
2