Jul 31 2014

IMG_6892

Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet. Inslag av cederträ i basen ger doften ytterligare en dimension.

Så låter Yves Rochers beskrivning av den nya doften Moment de Bonheur – L’Eau de Toilette som kom med mitt recensionspaket. Det här är inte en parfym jag själv skulle sträcka mig efter om jag hade sett den i butik eftersom jag tycker att flaskan är rätt tråkig. Själva parfymen dock är långt ifrån tråkig, den är faktiskt rätt fantastisk! Doften är uppfriskande, fruktig och lätt på huden. Perfekt i sommartider och dagar som dessa med värmebölja! Doften håller sig kvar ett par timmar innan jag behöver bättra på och jag har nog använt parfymen varenda dag sen jag fick hem den. Extra plus att även mannen tycker att jag doftar gott. 299 kr får man ge för en flaska på 50 ml. Ett riktigt bra pris vill jag lova!

*Bloggambassadör