Jul 29 2014

IMG_6877

För ett par veckor sedan fick jag ju hem ett nytt recensionspaket från Yves Rocher och nu är det dags för mig att recensera alla produkter. Jag känner att jag ligger en aningens efter med mina recensioner och kommer därför att avverka ett par stycken de kommande dagarna. Först ut att recensera den här gången är en relativt ny produkt i YR`s sortiment, nämligen en exfolierande duschkräm. YR beskriver denna duschpeeling enligt följande:

Saftiga ekologiska hallon ger inte bara doft åt denna milda duschgel, utan fröna ger också en 100% naturlig peelingeffekt tillsammans med kiwikärnor och pulver av aprikoskärnor. Upplev en äkta sommarkänsla som dessutom gör huden fantastiskt slät och mjuk, varje dag.

Så vad har jag då att säga? För det första så doftar den ljuvligt av hallon men inte så att det blir för syntetiskt eller för starkt. Ungefär där slutar det positiva med denna produkt. Jag gillar rätt riviga peelingkrämer och den här varianten har alldeles för få och för små korn för att det ens ska ge en liten effekt i min smak. Jag vet att det står i beskrivningen att den är mild men dessvärre tror jag inte ens att en person som gillar mild peeling har någon nytta av denna variant. Nu är kanske tanken att det först och främst ska vara en duschkräm men med lite extra oumph men även det fallerar i mitt tycke. Jag tycker som så att antingen väljer man att satsa på att utveckla en bra peeling eller en trevlig duschkräm. För detta försök till en kombo är inte värd sitt pris på 69 kr. Nej spara era slantar!

*Bloggambassadör