Mar 05 2014

katehudson

I morse fick jag ett pressmeddelande från Lindex som deklarerade att den världsberömda skådespelerskan Kate Hudson är modell och musa för Lindex stora vår- och sommarkampanj, som lanseras i Lindex samtliga butiker världen över och på lindex.com den 19 mars.

”Vi är otroligt glada över att få samarbeta med Kate Hudson denna vår. Kate representerar vårt mode på ett perfekt sätt, både genom sin varma och sprudlande personlighet men också genom sin uppenbara känsla för stil”, säger Johan Hallin, Concept & Marketing Director på Lindex.

Kate Hudson kommer att vara modell för tre kollektioner från Lindex. Den första kollektionen är en modern tolkning av den bohemiska looken med djupa, starka färger och statementplagg i paisley, broderier och stickat. Den andra kollektionen är mer urban med löst sittande byxor, trikåtoppar, lager på lager och en sportig känsla. Den sista kollektionen är flirtig med tydliga japanska influenser. Statementplaggen är här blommiga kimonojackor, blusar med ledig passform, raka byxor med kortare ben samt klänningar och kjolar med asymmetrisk skärning.

”Det har varit kul att arbeta med Lindex i den här kampanjen. Plaggen är inspirerade av chict och bohemiskt mode, med en ledig passform kombinerad med viss struktur. Det är en mycket stark kollektion som jag tror att kvinnor kommer att älska”, säger Kate Hudson. 

Jag tycker att kampanjbilderna är ursnygga så det här kan inte bli mer än rätt. Vad tycker ni?