Sep 13 2013

IMG_2708 IMG_2715

Diors höstkollektion Mystic Metallics innehåller tre lack varav ett är med magnetformula (snark!). De övriga två Destin och Galaxie har jag ju visat er innan. Jag hade bestämt mig för att investera i nyansen Galaxie tills jag såg en jämförelse mellan bland annat Galaxie och Taboo Chanel, vilket fick mig på andra tankar. De nämnda nyanserna är inte tillräckligt olika varandra, i min mening. Dem är definitivt inte exakta i nyansen men för min relativt tunna plånbok så är dem för lika för att det ska vara ekonomiskt försvarbart att ha båda i samlingen. Hänger ni med i resonemanget?

Nåväl istället för Galaxie så bestämde jag mig för att köpa Destin. Och här tog jag en chansning för nyansen ser jävligt tråkig ut på produktbilderna och jag hade inte direkt hittat någon swatch som övertygade mig motsatsen. Väl i min samling och på mina naglar kan jag bara konstatera att jag gjorde rätt val. Det är så snyggt, ni ska få se framöver! Jag upplever Destin är liiite mer svårlackat än mina andra lack från Dior men ett flödigt lager räcker gott och väl och hållbarheten är grym. Jag beställde från Feelunique, vilket blev lite billigare och leveransen kom på mindre än en vecka. Supernöjd!