Jul 19 2013

DiorMysticMetallicsDior-Fall-2013-Makeup-Collection-05dior-mystic-metallics-for-fall-2013-10

Åh som jag har längtat efter dessa promobilder på Dior´s höstlack! Dior har blivit en riktigt lyxfavorit i min lacksamling och på mindre än ett halvår införskaffade jag mig fyra olika nyanser (Diva, Diorling, Springball & Rosy Bow). Jag älskar dem alla innerligt! Så kommer vi då till höstens satsning. Dior´s höstkollektion går under namnet Mystic Metallics och i kollektionen finns tre lack. Förutom 382 Destin & 992 Galaxie, som ni kan se ovan, så återfinns också ett magnetlack. Vid första anblicken på Destin & Galaxie så känns de rätt tråkiga men så fick jag se swatches och jag dog. Dog och kom till heaven of lack. Båda nyanserna står nu på min inköpslista och har jag tur så springer jag på dem i Barcelona! Swatches på dessa godbitar hittar ni här och hela höstkollektionen kan ni se här!