Sep 13 2013

bbolsen

Bikbok släppte precis lookbook-bilderna till Olsen systrarnas andra kollektion för klädkedjan. Kollektionen kommer att finnas tillgänglig online och i utvalda butiker från den 24:e oktober. Pris mellan 499 SEK för byxor och 1 995 SEK för skinnjackor och skinnkjolar. Kollektion nummer två består av feminina och sexiga kvällsplagg och inkluderar de viktigaste plaggen i garderoben. Den perfekta skinnjackan, en ullkappa, klänningar, kjolar, toppar, stickat, cardigans, byxor och blusar. Precis som i den första kollektionen är plaggen i högkvalitativa material och tyger och kollektionen innefattar även accessoarer.

”Med den här kollektionen ville vi fokusera på kvällsplagg och feminina plagg som kjolar med höga midjor och tunna blusar”, säger Ashley Olsen.

Den första kollektionen har ett klassiskt färgspektra i svart och vitt som i den andra kollektionen ackompanjeras av accentfärger som körsbärsrött och midnattsblått. 

 ”Vi hade kul med den andra kollektionen och tog fram mer färger än i den första”, säger Mary-Kate Olsen.

Min besvikelse över första kollektionen följer med till den andra. Jag tycker att det ser rätt tråkigt ut men hoppas att enskilda produktbilder kanske kan övertyga mig om motsatsen. Vad säger ni om denna andra kollektion?