Aug 24 2013

IMG_2506IMG_2520IMG_2535IMG_2543IMG_2533IMG_2553IMG_2555Barcelona 2013

Här kommer lite bilder från sista heldagen i Barcelona. Vi startade dagen med att ta Metron ett par stationer för att sedan promenera längs med Passeig De Gracia (där all lyxshopping håller till). Nu var vi där en söndag så tyvärr var alla affärer stängda men det gick ju himla bra att fönstershoppa. Vad sägs som en Chanelväska för €2900?! I wish kan vi ju säga! Från Passeig De Gracia tog vi oss vidare ner till La Rambla där mer eller mindre allt var stängt men vi passade på att shoppa vår tjur och så gick jag loss inne på Starbucks.

Nere i hamnen fanns dock ett öppet köpcentrum så dit gick vi och där lyckades jag fånga ett av resans få shoppingmål. Så glad och tro mig när jag säger att saken förtjänar ett eget inlägg (någon som kan gissa vad det handlar om?). Efter en fika på Starbucks började vi vandra igen till Metron, som skulle ta oss upp i bergen. En liten tur på några minuter och vips så hade vi utsikt över hela Barcelona. Till sist nådde vi den magiska fontänen innan vi tog metron tillbaka till hotellet. På kvällen åt vi trerätters och drack Cava på en mysig restaurang på en ännu mysigare bakgata.