Jul 19 2013

IMG_2022 (kopia)  Jacka, SHEINSIDE*

Det blir inte så värst mycket till outfitsbilder nu för tiden. Anledningen till det är att jag antingen bor i träningskläder eller i en sval sommaroutfit och så ogillar jag gärna att plåta mig själv ofixad. Min sminkkonsumtion denna sommar går att räkna på en hand så det blir liksom inte av. Och istället för att hetsa och stressa kring bilder till bloggen så försöker jag att slappna av och njuta av livet. Jag känner att både ni och jag överlever om det är lite glest på den fronten ett par veckor om året. Inte sant?! Idag har jag iallafall fått på mig både smink och ordentliga kläder så då har jag passat på att knäppa av några bilder. Ni får en liten tjuvkik idag så kommer helheten imorgon för nu sticker vi över till Öland för wine & dine med vänner!

 

* Gåva