Apr 18 2013
600205_488271301234172_190246342_n_516fd954ddf2b323bb3c6afc
BB cream som ger fukt, lugnar och skyddar huden. BB-mineralpigment smälter in i huden och ger en omedelbar jämn och fräsch hudton. Den mjuka och lätta konsistensen mjukgör och vårdar huden utan att kännas fet. Täpper inte till porerna. Finns i två nyanser, light och medium. Utan paraben och med SPF 20/PPD 12. Rek.pris 169 kr för 40ml

 

Min upplevelse: Det här är första gången som jag testar en produkt från La Roche-Posay och jag måste säga att jag är positivt inställd till märket och skulle gärna testa några fler produkter därifrån (tips mottages tacksamt). Jag har testat den här BB creamen ett par veckor nu och jag gillar den trots att den kanske inte riktigt är till för min hudtyp. Formulan är något tjock enligt min mening (är van vid rinig formula) men är inte ett stort problem för mig då jag alltid blandar ut min bas med antingen primer eller ansiktslotion innan applicering.

 

Väl på ansiktet så känns den behaglig, min hud känns mjuk och återfuktad och får dessutom en härlig lyster. Jag fick nyansen medium som möjligen är liite liite för mörk för mig men jag har gladeligen använt den ändå. Skulle gärna testa den i light dock för att jämföra. Mitt tips är att använda ett puder över för att få en finare finish. Dessvärre blir jag väldigt glansig efter ett par timmars använding, trots primer och puder. Glansigheten beror dock nog mer på min hudtyp än på produkten i sig. BETYG: 4/5