Apr 18 2013

324394076-ee39d02c-7eec-40d2-8386-4e6e13857fde_517014beddf2b322d15a2a69 64-3784_517014bde087c30d4f199ff2

Jag ska försöka komma igång med min träning igen och var på gymmet igår. För första gången sen i… januari kanske?! Jag tänker dock inte skönmåla hela träningsproceduren för det är ett rent helvete. Så tråkigt så det finns inte och hashtagen fitspo på instagram är liksom inte till någon hjälp. Så känner jag. Japp! Hatar det även fast jag vet att det är ett måste för i allafall mina knän. Min sambo har inte några svårigheter att komma ur sängen när klockan ringer tidigt för att sen befinna sig på ett gym en timme senare. Själv reagerar jag med att stå och trampa på ett och samma ställe samt att jag gormar ”jagvillintejagvillintejagvillinte”. Tänk treåringar vid godishyllan i mataffären när mamma säger nej och så plussa på tjugotre år. Voila!

 

Nu skulle inte detta inlägg handla om hur mycket jag avskyr gym utan om träningskläder. Jag inser att jag behöver fler byxor och gärna någon tröja med arm då jag inte alltid svänga runt i linne. Ska nog kika in på H&M och se om det finns något fint. Fast allra helst skulle jag vilja köpa ett par nya träningsskor från Nike. Inte för att det behövs (älskar mina Nike Free Fit) utan för att de är så snygga att jag gärna skulle vilja ha ett par till vardags också. De två ovan är mina favoriter för tillfället och finnes på Ellos. Hur fina?!

 

Och för att avrunda hela inlägget så vill jag bara säga att jag i morse rullade ur sängen av smärta. Det känns som om någon har sparkat mig över hela kroppen. Så går det när man tränar med en treårings humör. Jag kan själv och tunga vikter kommer att bli min kropps fördärv haha. Så är ni träningshaters eller lovers?