Apr 18 2013
senast_overforda54_515ac66addf2b379a5549aed
Kommer ni ihåg när jag visade dessa bilder på Ashley? Jag blev ju så kär i klänningen och sen dess har jag varit som en hök på Topshops hemsida flera gånger om dagen. När jag har surfat runt i jakt på en klänning så har jag jämfört med denna ovan och ingen har hittills varit i närheten av att vara så vacker. Så ibland ska man ha tur, väldigt mycket tur, för idag fanns klänningen på Topshops sida och till halva priset dessutom. Klick klick så är den nu på väg hem till mig och jag kunde inte vara gladare. Detta blir också första gången som jag beställer från Topshop så jag hoppas att det är smidigt för jag kommer att gråta floder om mitt paket kommer bort. Vad har ni för erfarenhet av att beställa från Topshop och hur är deras storlekar (fanns bara två att välja på så hoppas den passar)?
senast_overforda65_516fa1759606ee5c0c437e1a