Mar 31 2012

senast-overforda20_196265332

Den här veckan har jag hunnit med att testa två glassnyheter. Först ut var ”Oh my apple pie” från Ben & Jerry´s. Jag älskar B&J men det här var då ingen höjdare för mina smaklökar. Det är alltså vaniljglass med bitar av äpple och pajdeg i. Den kommer få ligga i frysen tills det blir riktig sockerkris här hemma. Andra nyheten var ”Delicatobollsglass” från Triumf glass, det är vaniljglass med chokladrippel och bitar av delicatoboll i. Om jag säger så här, den är redan slut och jag köpte den igårkväll. Så god så det finns inte på kartan, en ny favorit här hemma och jag tror minsann att jag måste köpa en ny rätt så omgående.

Har du testat någon och vad tyckte du?
0+
Kommentera
25

Mar 30 2012
want_196196953
Byxor, H&M TREND / Blus, TOPSHOP / Skinnjacka, H&M TREND / Heels, TOPSHOP
Idag hade jag gärna strosat runt i denna outfit. Skinnjackan är en gammal älskare medans både byxorna och blusen är nya kärlekar. Skorna har jag inte hunnit utveckla någon relation till än. Kvällens middag är uppskjuten och jag ska i stället ägna min kväll åt juridik tillsammans med mina bästa polare för tillfället, pringles och mysbyxan. Kanske ska fira mitt VG i retail management på något sätt med. Ja, vad är väl en bal på slottet?
0+
Kommentera
12

Mar 30 2012

summerdresses_196158881

Klänningar från H&M

Något jag spanar efter så fort orden vår och sommar yppas för första gången så är det lätta små vardagsklänningar. Jag vill ha alla jag kommer över och passande nog (eller tråkigt nog för plånboken) så gör ju H&M alltid en uppsjö av billiga klänningar i alla dess former och mönster. Just i dag har jag cravings efter alla på första raden men jag får tygla min hunger ett tag innan jag slår till på ett nytt klänningsköp. I helgen ska jag nämligen plocka fram mina sommarkläder och jag tippar på att det redan finns klänningar så det räcker och blir över i min gömma. Speciellt duktig är jag på att köpa svarta basklänningar där typ en söm eller två skiljer den ena från den andra. Inventering innan köp, punkt slut! Fast en klänning skadar väl inte?

0+
Kommentera
18

Mar 30 2012

img_4432_196136029

Jag har börjat inse tjusningen med enkla hårdetaljer som spännen ovan. Enkelt som sagt men otroligt fint. Själv har jag ju galet tjockt hår men dessa funkar konstigt nog för mig med, fast att dem ser ut att vara rätt små i omfånget. Fint att sätta upp håret med dessa i en svans eller varför inte bara ett par lockade slingor och låta resten av håret vara utsläppt. Dessa hittar ni på Glitter.
0+
Kommentera
6

Mar 29 2012

19_196083920

Jacka, MQ / T-shirt, GINA TRICOT / Byxor, LINDEX / Pumps, DIN SKO
0+
Kommentera
16

Mar 29 2012
nails_196041650
Dagens jag måste/vill ha är detta nagellackställ. Hur häftigt? Rymmer ungefär 50 flaskor och hyllorna är tillräckligt stora för att större flaskor ska få plats (typ China Glaze & OPI). Dessutom kan man ställa två flaskor framför varandra om de är små som dependlacken. Ja, ni hör ju jag har ju hur många säljargument som helst åt mig själv. Stället skulle passa alldeles ypperligt på mitt skrivbord här hemma både för mina nagellack samt mina små parfymflaskor. Dock får jag vänta med att införskaffa det, tyvärr inte prio ett för min ekonomi just nu. Någon annan som känner ett must have begär, likt mitt, så hittar ni stället här.
0+
Kommentera
12

Mar 29 2012
namnlost-1_196011632
TOPSHOP * 3
Oh what´s wrong with me? Mina ögon dras till allt som har med shorts att göra just nu (dem får dock inte vara snippekorta!!). Shorts har aldrig varit ett självklart plagg i min sommargarderob, snarare ett ont måste. Jag har grova komplex för mina ben och det faktum att jag alltid är likblek (blir aldrig brun) så jag har alltid haft svårt för shorts. Kanske är på tiden att övervinna min komplex och låta låren synas lite i sommar, för oj så fina shorts det finns! Shortsen ovan hade jag gärna matchat med linnen, t-shirtar, stickat, heels, converse eller sandaler. Ja, jag har nog tänkt ut ett antal outfits bara av att skriva detta inlägg.
0+
Kommentera
27

Mar 28 2012

namnlost-1_192020338

Jag är mitt uppe i ”mini-tenta-plugg” och hinner inte riktigt med allt jag skulle vilja hinna med, inklusive bloggen. Så jag tänkte att eftersom det har tillkommit rätt många nya läsare på senaste (ni är varmt välkomna) så kör vi en liten utfrågning. Någon kanske undrar vad jag pluggar och någon annan kanske undrar om jag tror på ett liv efter döden, fråga vad ni vill så svarar jag i ett inlägg i nästa vecka! Va inte blyga nu!
0+
Kommentera
10

Mar 27 2012

alanyabeaches_195766483

Nu behöver jag er hjälp! Jag och min man funderar på att ta en solsemester i slutet av september men eftersom ingen av oss har varit utomlands förrut så är vi lite lost på resmål, bolag osv. Har ni några restips att dela med er av? Allt från platser till praktiska saker runt omkring en resa mottages mer än tacksamt! Vi vill gärna åka till något ställe som fortfarande är rätt varmt under september och vi tänker oss en vecka så inga längre flygturer (gärna inom europa). Vi är inte intresserade av att åka till en partystad men inte till det familjvänligaste alternativet heller, något mittemellan. Åh ös på med alla era tips!!
0+
Kommentera
34

Mar 27 2012

skarmavbild-2012-03-12-kl-14-36-35-png_195753548

Jag har tidigare hypat LEVI´s id curve här på bloggen. Perfekt jeansmodell som jag har tre par utav. Nu har jag sett att dem har lanserats i färg också. Ett par lila och ett par röda hade ju gärna fått bo i min garderob!
0+
Kommentera
4