Mar 30 2012

summerdresses_196158881

Klänningar från H&M

Något jag spanar efter så fort orden vår och sommar yppas för första gången så är det lätta små vardagsklänningar. Jag vill ha alla jag kommer över och passande nog (eller tråkigt nog för plånboken) så gör ju H&M alltid en uppsjö av billiga klänningar i alla dess former och mönster. Just i dag har jag cravings efter alla på första raden men jag får tygla min hunger ett tag innan jag slår till på ett nytt klänningsköp. I helgen ska jag nämligen plocka fram mina sommarkläder och jag tippar på att det redan finns klänningar så det räcker och blir över i min gömma. Speciellt duktig är jag på att köpa svarta basklänningar där typ en söm eller två skiljer den ena från den andra. Inventering innan köp, punkt slut! Fast en klänning skadar väl inte?