Sep 26 2011

skarmavbild-2011-09-26-kl-18-30-11-png_167780459

På vår föreläsning idag pratade vår föreläsare om att man ska tänka sig för när man skriver på sociala forum/bloggar. Att våra kommande arbetsgivare med all säkerhet kommer att googla på våra namn för att hitta vart och vad vi har lämnat för spår av oss själva i cybervärlden. Inget nytt där, men tänkte att jag skulle googla mitt namn för att se vad som skulle dyka upp. Så hittar jag mitt namn på ELLE´s hemsida och blev lite konfunderad. Så jag klickade mig vidare och fann det ni ser ovan. Jag är en av de 15 finalisterna som kan vinna titeln ”Sveriges bäst klädda vanliga kvinna” (och supershopping!). Jag blev så chockad och så glad att jag fick tårar i ögonen. Jag tror absolut inte att jag kommer vinna och det känns stort att bara få vara nominerad! Här hittar ni mig och de andra.