Sep 27 2011

n718260543_1542903_4448_166795404

Det första jag gjorde i morse var att kolla min ena mail och där möttes jag tyvärr av ett tråkigt mail. ”Your order was cancelled, item out of stock”. Så himla tråkigt, men jag fick ett presentkort som plåster på såren så jag ska nog lyckas hitta något annat. Är inte svårt så att säga. Det andra jag gjorde var att surfa in på ELLE´s hemsida. Jag tror fortfarande att det är en dröm, känns så overkligt. Men jag är så lycklig och det känns stort att ELLE´s moderedaktion tycker om min outfit. Tack för alla era fina kommentarer och för alla facebookhälsningar!Idag bär det av till skolan igen. Marknadsföringen är som jag anade väldigt intressant och roligt. Jag tror att det hjälper att man har jobbat i butik i så många år. Man får nog en annan förståelse för strategier och ”kassakor”. Speciellt inom elektronikbranschen där vissa produktgrupper blir gamla innan dem ens har hunnit nå butiken.

ps. blogg.se har släppt sin iPhone-app nu. på tiden!