Aug 14 2011

img_2062_161593312

150 st Goodiebags. Innehållet var ungefär det samma som i Borgholm.
Vill ni se innehållet kan ni göra det HÄR.

senast-overforda13_161593498

Många och åter många fina skor. Någon som kan gissa på vilka jag har valt?

senast-overforda12_161593560

Värdinnorna (jag ser lite trött ut) och efterfest. Kvällens outfit: Jacka, H&M / Klänning, Gina Tricot / Heels, Eurosko. Längst ner till höger hittar vi mig, Johanna, A-M och Simon. 

Nelly High Heels Party i fredags var riktigt grymt. Vi höll till på Vallen i Kalmar och det blev ett betydligt bättre drag på Vallen än vad det blev på Strand. Riktigt kul. Johanna fick stå i en ziperall och jag var lite avundssjuk. Jag vill också ha en nu i höst att mysa omkring i. När vi var färdigjobbade för Nelly.com hade vi (Nellycrewet) ett bord på VIPhyllan där det serverades drink efter drink. ”Tjejer ni dricker för dåligt, det ska ta slut”. Inne på Vallen träffade vi på Simon och min sambo och vi gick så småningom hem. Vi fastnade på ett par ställen på hemfärden för vi hade så mycket att prata om. Det var en riktigt rolig utekväll, tills vi kom hem. Jag minns inte när jag senast mådde så dåligt. Det var en hemsk natt och igår stod jag på jobbet och ville dö av bakissyndromet. Nu har jag nog lärt mig att man måste äta ordentligt när man ska dricka alkohol!Bilder: Privata + Johanna