Feb 28 2011

img_1265_135088285
Någon som är sugen på att se vad påsarna innehåller?

Resan började lite kaosartat med att min lön inte var fullständig, lönekontoret hade för andra månaden i rad gjort stora misstag och min lön saknade elva tusen. Efter mycket om och men så betalade dem ut de elva tusen som saknades men det var sagt att de inte skulle komma in på mitt konto förns idag. KAOS! Räkningar som ska betalas i tid, en weekend på annan ort och jag var väldigt nere. När vi kom fram till Göteborg i fredags förmiddag så hade dem iaf löst det och jag hade min fullständiga lön på kontot. Skönt!

När vi kom fram i fredags så började vi med att checka in på hotellet, vi bodde på First Hotel G som ligger på centralstationen. Ett väldigt fint hotell och frukostäggen var godkända (mycket viktigt!). Efter incheck gick vi till Vasastan och åt på en italiensk resturang och därefter var det shopping i några timmar. Vi mellanlandade på hotellet på eftermiddagen och min kära man somnade, jag var lagom glad – jag ville ju shoppa! När han sen vaknade så shoppade vi lite till och avslutade dagen med varsin subwaymacka i sängen framför Let´s dance.

Efter frukosten i lördags så tog vi oss ut på stan igen. Vi mötte upp Jonas & Malin för att planera kvällen. Lunch blev det på fik och sen mer shopping. Vi var inne på NK och jag klämde för glatta livet på Mulberry, Marc Jacobs och favoriten Balenciaga. Tillbaka på hotellet somnade vi båda två och vaknade i lagom tid för att göra om iordning för kvällen. Vi mötte upp Jonas på en resturang som heter Smaka (Avenyn/Vasastan?). Mycket trevlig personal och väldigt god mat. När vi var klara där gick vi vidare till en irländsk pub i Vasastan där vi stannade ett par timmar. Tillbaka på hotellet vid två på natten, lagom trötta.

Igår, söndag, var vi ordentligt trötta när vi vaknade. Lite lagom bakis. Efter utcheckning tog vi ett varv på stan igen. Men den här gången köpte vi inget. Jag velade hela söndagen om ett laptopfodral i från Marc by Marc Jacobs och ångrar nu att jag inte köpte det. Men vi åker ju till Stockholm i juni så då får det nog bli ett. Och förmodligen en väska också. Vi var inne på NK igen så att jag fick klämma lite till på min Balenciaga. Starka ha-begär. Ska spara till årets mellandagsrea på Schuterman. Förra året låg dem ju på halva priset nästan. Och åtta papp för en Balenciaga är billigt!

Älskling, tack för resan!