Jan 01 2011

2010_124758042

Januari:
År 2010 första månad var riktigt lugn på många sätt. På jobbet var det näst intill dött, som det brukar vara inom handeln. Avatar gick på bio och hysterin var ett faktum. Kommer inte ihåg så mycket ifrån Januari, så jag antar att inget spännande hände.

Februari:
I februari åkte jag och Robin till Mieles huvudkontor i Göteborg för utbildning. Vi åkte tåg som så klart blev försenat med över två timmar, vi var hemma vid 00.50 och skulle börja jobba vid 08.00 dagen efter. Jag fyllde 23 år och fick fina presenter. Utav Johanna och Rickard fick jag presentkort på Zeal Tattoo.

Mars:
I början på mars åkte Rickard iväg på utbildning till Stockholm. Han var borta tre dagar och jag skulle för första gången sova själv i vår lägenhet. Jag saknade honom var eviga dag och överraskade honom på flygplatsen när han kom hem. I mitten på mars fick jag en tid på Zeal Tattoo och min tredje tatuering kom på plats. En älskad rosett.

April:
Månaden började med en monsterkampanj på jobbet. Tror det var 20% i hela huset eller om det enbart gällde vitvaror, kommer inte riktigt ihåg. Rickard åkte iväg igen till MM´s huvudkontor i Stockholm för utbildning. Bäst utav allt i april var ju endå min och Johannas resa till Stockholm. The last bounce i globen och shopping! Underbart ♥ Jag började blogga och hade panik över framtiden.

Maj:
Äntligen började det bli varmt och veckorna till semestern kunde räknas på en hand. Jag började vänja mig vid att bli veckoänka då Rickard åter igen drog på utbildning/TL-möte, denna gång i Malmö. Sex and the city 2 hade biopremiär och älskling fyllde år.

Juni:
Jag (& Rickard) hade två veckors semester i början på Juni. Vi åkte till Ullared och till Borås. Ett par festkvällar avverkades och det regnade mest hela tiden. Jag hejade sönder mig på Tyskland i fotbolls-vm.

Juli:
I början på månaden fyllde Johanna år. Vi fick gå på gratiskonsert, Winnerbäck spelade i Borgholm. Och återigen kunde man räkna ner till semesterperiod 2, på en hand.

Augusti:
Ytterligare två veckors semester väntade. Vi åkte upp till Stockholm och var på Sonisphere festivalen. Det var skitdåligt väder och jag missade Mörtley Crue, men såg Iron Maiden. Lycka! Väl hemma gjorde vi om i arbetsrummet. Efter semestern jobbade jag en vecka, sen började jag plugga på universitet, som inte riktigt blev jag förväntat mig.

September:
I september hade vi inventering på jobbet. Fruktansvärt tråkigt. Min första hemtenta skulle också vara inne i slutet på september. Jennie och Fredrik åkte till New York, så vi var kattvakt till Bebis.

Oktober:
Oktober bjöd på ytterligare en tenta, 2-års jubileum på jobbet, högskoleprovet och barnkalas.

November:
I november började jag blogga mer. Jag körde igång en 30-dagars challenge. Statistik och metodkursen började i skolan och jag svor många gånger över denna kurs. Uppsatsidén började ta form. Vi var på bio och såg Harry Potter. Längtar så till sista filmen.

December:
Årets sista månad måste ha varit bloggens bästa. Jag hamnade på blogg.se framsida tre gånger och det har varit otroligt roligt med respons. Med tre avklarade och godkända kurser, är det bara uppsatsen kvar. Nu blickar vi framåt och hoppas på att 2011 blir ett kanonår.