Jan 02 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag åkte för första gången i mitt liv på festival. Verkligen inte min grej, min negativa inställning kan dock ha att göra med ovädret som härjade då. Jag fick i allafall se Iron Maiden. Och det mina vänner var otroligt stort!

Några nyårslöften?

Nej, sånt sysslar jag inte med. Försökt ett par gånger med de klassiska; träna mer, sluta äta godis och sluta röka. Funkar aldrig. Så igentligen kan man säga att mitt nyårslöfte är att inte ha några nyårslöften.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte några nära vänner. Ett par bekanta och bekantas bekanta dock.

Vilka länder besökte du?

Inga länder alls. Två resor till Stockholm blev det dock. Alltid något!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Specifika datum är lite svårt att lägga på minnet. Men mars, april och augusti 2010 kommer föralltid att ligga mig varmt om hjärtat. Mars: Tredje tatueringen kom på plats. April: Stockholm med frugan, the last bounce i globen. Augusti: Stockholm igen, Sonispherefestivalen med min man.

Vad var din största framgång 2010?

Att jag klarade av alla mina tentor, fast att en del utav dem gav mig huvudvärk. Att bloggen utvecklades och att den hamnade på blogg.se framsida hela tre gånger under december månad!

Största misstaget?

Inget jag kan komma på bara sådär.

Bästa köpet?

I elektronikväg var det min Macbook, min iPhone, min kamera och min matberedare! Till hemmet har det blivit en del riktigt bra saker, bland annat mitt fina skåp till vardagsrummet, ny säng och våra stolar vi kikat på så många gånger. Bland skor och kläder, måste det nog vara ett par skor ifrån Nelly, alla blusar och mina kavajer ifrån H&M Trend & MQ.

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, inredning och elektronik. Ja nikotin också.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Min fina sambo, mina vänner, mina fina födelsedagspresenter och mina fina julklappar. Och så klart att få se Iron Maiden.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Från och med du – Oskar Linnros (Enbart för att jag hatar den så hårt!)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Otroligt mycket gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?

Sagt ifrån på jobbet. Möjligen rest mer.

Favoritprogram på TV?

Desperate Housewives.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag jobbade, tror att Johanna kom över på kvällen och jag fick öppna paket.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Förutom den eviga dresscoden; rödskjorta och svarta brallor, blev det en hel del blusar.

Den bästa nya personen du träffade?

Har nog inte träffat så mycket nytt folk. Däremot har gamla känningar blivit närmre vänner.