Jan 01 2011

Jag hoppas att ni har haft ett trevligt nyår. Mitt var precis lagom. Precis så där som man vill ha det. Mannen och jag flydde staden och åkte till ett par vänners stuga ute på landet. Vår meny bestod utav toast skagen som förrätt med ett lättdrucket vitt vin. Som huvudrätt blev det oxfilé med potatisgratäng, samt rött vin och öl. Till efterrätt blev det kladdkaka med nougattopping, samt ett mousserande vin. Vid tolvslaget stod vi ute på en liten bro och skålade i champagne samtidigt som fyrverkerierna lyste upp Kalmarsund. Kvällen avslutades väldigt sent med mjukisbyxor och en runda TP. En otroligt bra kväll!

Årets första dag har varit otroligt effektiv för min del. Pakethämtning, storstädning utav lägenheten och snöskottning på altanen. Snart blir det hemmagjorda hamburgare och sen kryper jag ner i soffan med min underbara man.

img_0900_124718130