May 01 2022

summer dresses

Summer dresses 👗

1. VILA* | 2. H&M* | 3. VILA* | 4. LINDEX* | 5. LINDEX* | 6. & OTHER STORIES*

 7. & OTHER STORIES* | 8. LINDEX* | 9. LINDEX*


Happy första maj! Nu Àr sommaren verkligen nÀra och jag lÀngtar sÄ otroligt mycket. Det mÀrks fram kanske frÀmst nu nÀr jag spanar runt pÄ diverse webbshoppar. Jag söker mig automatiskt till klÀnningar i alla dess former och fÀrger. HÀr ovan har jag dÀrför samlat ihop ett par av alla fina summer dresses som finns i butik nu.

Den rosa linneklÀnningen frÄn Lindex provade jag hÀromdagen och jag kan inte sluta tÀnka pÄ den sen dess. Den var sÄ fin pÄ och jag hade burit den med en skinnjacka och ett par converse för att tona ner den lite. Eller ett par svarta strappy sandals med en liten klack för festligare tillfÀllen. Nummer 6 frÄn & Other Stories Àr ocksÄ helt magisk. Den pÄminner om en gammal klÀnning jag har frÄn H&M som jag tyvÀrr inte lÀngre kan ha. Det Àr nÄgot med mönstret som lockar mig med den klÀnningen. Nummer 7 ocksÄ den frÄn & Other Stories ser kanske inte sÄ rolig ut pÄ produktbilden men Àr jÀttefin pÄ modellen. SÄ döm inte ut den baserat pÄ denna lilla produktbild!

Jag rensade nyligen min garderob och jag var brutal. Det finns utrymme för en och en annan ny klÀnning för att fylla upp tomrummet pÄ den sektionen. SÄ kanske Àr det nÄgon av dessa hÀr ovan som fÄr flytta in. Mest troligt den rosa linneklÀnningen frÄn Lindex som jag nÀmnde tidigare. Det Àr ett gott tecken nÀr man inte kan sluta tÀnka pÄ den.