Aug 31 2020

Godmorgon måndag och sista augusti! Är det inte konstigt hur fort tiden springer iväg? Även ett år som 2020 som stundtals känts som ett evighetsår. Hoppas ni har haft en fin sommar trots alla omständigheter i världen. För min del har den varit superhärlig men också ömsom omständig. Tanken var ju egentligen att vi skulle ha åkt på bröllopsresa i sommar – eller kanske rättare sagt runt den här tiden men det får helt enkelt bli ett annat år. USA finns kvar.

Så vad har hänt sen senast? Well, för en vecka sedan började jag plugga. Igen. Behövde en förändring i livet och i samma veva dök det upp en helt ny utbildning här i Kalmar. På den vägen är det. Jag har nu redan dragit av en vecka på ett tvåårigt yrkesprogram till E-Commerce Manager. Följer ni mig på instagram så vet ni att den första veckan har varit tuff. Känslomässigt. Förändringen är bra och efterlängtad. Men. Trots det så mår jag så dåligt av förändringar innan jag vant mig. Ångest ångest ångest. Vissa säger att det är modigt att våga börja om på nytt när jag vet hur jag kommer att må. Själv tänker jag att det är dumdristigt haha. Skämt å sido. I fredags som först kändes det bra och jag tror att det här blir bra i slutändan. Jag ska bara komma igenom en tid av anpassning och få in nya rutiner.

Vi kör mycket på distans nu till en början pga Covid. Det har sina för- och nackdelar. Fördelen överväger dock det negativa med hästlängder. Dröm att få sitta hemma i soffan i myskläder med tända ljus runtomkring och lyssna på föreläsningar/ha grupparbeten. Det här blir bra!