Dec 03 2018

Igår var det exakt en månad kvar tills husnycklarna är våra. Jag vet att jag tjatar om detta hus men herre min tid som jag längtar. Jag är klar med den här lägenheten, med våra grannar och allt bygge runt omkring. Vi har packat drygt 20 kartonger men det är ju en fisk i sjön med tanke på allt vi har kvar att packa. Jag ser fram emot att få packa upp allt sen och få fundera på vart en vill ha sina saker. Som hyllan ovan. Den hade en given plats här i lägenheten men vart den hamnar i huset återstår att se.

 

Uppdaterade min bokhylla tidigare i höstas med denna trio. Jag är i valet och kvalet med att ge mig på serien om Fabian Risk eller serien om Silfverbielke. Någon av er som läst dessa och kan ge tumme upp eller ner? Nu är alla utom två böcker nerpackade men jag ser fram emot att få packa upp dem sen igen. Nu har jag haft alla böcker i ett vitt skåp utan insyn i vardagsrummet men i huset kommer jag att köpa ett vitrinskåp och ha som bokhylla på ovanvåningen. Älskar ju böcker och tycker absolut att de bör få synas.

 

Ett av mina bästa köp i år var den här klänningen ifrån Lindex* – som dessutom finns kvar i webbshoppen. Trivdes som bara den i modellen och hoppas verkligen på att hitta något liknande till nästa sommar i en annan färg. Så enkel och tidlös men ändå något extra med hjälp av knappar och siluett.

 

Jag vet inte om jag har sagt det men min läsutmaning för 2018 är avklarad. Jag hade som mål att läsa tio böcker under året och jag har faktiskt uppnått det. Med tanke på att jag de senaste åren knappt kunnat läsa klart en bok så är jag såklart himla stolt över mig själv. Att jag sen inte har läst så mycket efter semestern är en annan femma. Sex av tio böcker var iallafall de sex första delarna om Marianne Jidhoff  – Denise Rudbergs crime serie. Slukade bok efter bok där ett tag men så gillar jag det mesta Denise Rudberg skriver. För 2019 siktar jag på 12 böcker men får se hur många jag lyckas med i all bröllopsplanering.

 

Visste ni att H&M Home lanserat doftstickor? De lanserade en kollektion under namnet Classic Collection – en kollektion med heminredning i klassisk och tidlös design. Här hittar vi alltså tre olika doftstickor för 249 kr/st. Jag snubblade över dem när jag skulle lämna tillbaka en tröja för någon månad sedan och bytte snabbt tröjan mot två dofter. De luktade otroligt gott och dofterna fanns även som doftljus. Om dem är bra eller ej återstår att se eftersom de nu ligger nerpackade men jag har höga förväntningar.

 

Ett av höstens mission var att bli med leopardboots. Vilket projekt det var. Jag var rätt bestämt med hur jag ville ha leomönstret, vilken färg jag önskade och såklart modellen på själva skon. Helst av allt ville jag lägga så lite pengar som möjligt men till slut köpte jag dessa ifrån märket Depeche för 899 kr. En smula mer än vad jag ville lägga på ett par skor i leo men alla budgetskor hade något m e n över sig så så fick det bli. Redan välanvända så tur är väl det. Dock inte jätteimpad på kvaliten då mockan redan har börjat blekna på vissa ställen men men.