Oct 24 2018

Gah! ”Bara” 220 dagar kvar tills vi står där och lovar varandra evig kärlek. Tiden rinner verkligen iväg och vet ni vad – om bara drygt 2 månader så kliver vi in i vårt hus. 2019 jag är så redo för dig. Idag tänkte jag köra på en klassisk avbockningslista så att ni får veta vad vi har gjort den senaste tiden och för att vi får ett hum om att vi är på rätt väg. Så vad har vi gjort sedan mitt senaste inlägg i början på september?

♥ Vårt tilltänkta toastpar har tackat ja till uppdraget och vi är så glada. Det kommer bli toppen ♥

♥ Vi har bokat fotograf efter många om och men. Vi hittade, efter tips av kär vän, en fotograf som tar väldigt fina bilder till ett förmånligt pris. Vi valde ett mellanpaket som innebär portträttbilder av oss samt detaljer (ringar, bukett osv) i ca 1 timme innan eller efter vigsel. Vi vill fotas innan. I paketet ingår även bilder från själva vigseln samt mingelbilder direkt efter när vi möter våra gäster för första gången som man och fru. Priset för detta paket är betydligt billigare än vad många andra fotografer tar för bara portträttbilder så vi känner oss väldigt nöjda med vårt val.

♥ En solist är bokad till kyrkan och hon kommer att sjunga 2 låtar under vigseln. Den ena är redan bestämt och det blir en låt som betyder väldigt mycket för mig. Den andra låten har vi ännu inte valt. Jag vet inte hur jag ska kunna genomgå denna vigsel utan att gråta sönder mig själv. Hur lyckas en med det?!

♥ På tal om musik så har vi också börjat fundera över vad vi vill gå in till och vad vill gå ut till. Jag har en låt jag verkligen vill ha i någon del av vigseln men Rickard är inte helt övertygad så vi får se vart vi landar.

♥ Jag har börjat prata med min frisör om mitt hår eller rättare sagt det har mer varit – ”hej jag vill att du gör mitt hår och såhär vill jag ha det”.

♥ Jag har hittat mina skor för dagen. Vilka ni kan se ovan.

Mina skor syns knappt under klänningen och av den anledningen ville jag ha ett par skor som jag kan återanvända till vardags sen. Jag behöver komma upp lite för att inte trampa på klänningen så lite klack behövdes men inte för hög eftersom ja, jag ska kunna gå i dem. När jag för någon vecka sedan kollade runt online så fastnade jag för modellen Eve ifrån Vagabond. Eve finns i flera färger och material men för min del föll valet på ett par i nyansen ”ecru” – dvs en ljusgrå/beige nyans – och i mocka. Modellen finns även i vitt skinn som kanske hade varit lite mer ”bröllop” men jag hade aldrig använt dem igen på grund av känner mig själv. Dessa kommer jag dock att använda igen och dem kommer att bli så snygga till ett par jeans sen. Skorna syns knappt som sagt men när tån väl tittar fram så blir det ett fint avbrott med den lite neutrala nyansen, mockan och framför allt med formen. Älskar dessutom träklacken. Jag provade skorna ihop med klänningen häromkvällen och kände mig så fin. Det här blir bra.

Som ni märker har vi inte gjort allt för mycket den senaste tiden men vi har bockat av ett par stora och viktiga grejer så vi är nöjda ändå. Inom den närmaste månaden vill jag ha spikat en bokning med min frisör, bokat makeupen, börjat kolla efter florist och så vill jag att vi har tagit fram ett par alternativ för in- och utgång i kyrkan samt vår andra solist-låt. Vi måste också börja med vår hemsida så att den iallafall är påbörjad.