Dec 25 2017

Jag köpte lite småpynt på Flying Tiger för ett tag sedan då jag tänkte att det kanske kunde fungera som fotorekvisita. En fin bricka i guld, lite olika underlägg samt en svart marmorskiva. Återstår att se om det används eller ej. Eller jag har använt sakerna till ett par bilder, som ni bland annat kan se i detta inlägg, men jag vet inte om jag gillar känslan eller inte. Jag får prova mig fram.

 

När jag var på Acadermia så smet jag och Jannike även in på mässan Allt För Hälsan och där träffade vi ett företag som distribuerar ett flertalet skönhetsmärken. Vi fick med oss ett par av deras produkter hem – bland annat en färgbomb ifrån märket Maverick. Jag har aldrig hört talas om märket innan – har ni? Jag fick med mig färgen Light Beige men har tyvärr inte testat den än så jag kan varken säga bu eller bä om kvalitén.

 

Älskar omslagen på Damernas Världs senaste nummer. Eller ja iallafall det senaste numret jag har här hemma. Grått och rosa ihop är så himla fint. Hade jag bott ensam hade jag förmodligen gått bananas på detta färgschema.

 

Har ni testat årets juledition av Annas Pepparkakor med lakritssmak? SOM jag letade runt i Kalmar efter dessa. I flera veckor dessutom innan jag hittade dem. Lite mindre lakritssmak än önskat men helt klart goda.

 

Ett av mina favorithörn här hemma ♥ Mina Harry Potter böcker (har även de illustrerade men de ligger på annat ställe), en liten Dobby och Snapes trollstav i sitt etui. Och på tal om det så är det i skrivande stund Harry Potter på tvn så måste stänga av youtube. Finns nästan inget bättre än HP!

 

Jag skulle byta lite soffkuddsöverdrag för ett tag sedan men hann knappt lägga dem i soffan fören någon la sig ovanpå ♥

 

Och på tal om årets julsmaker. Haupt Lakrits julsmak detta år också lakrits och pepparkaka. Chokladöverdraget smakar mjuk pepparkaka och lakritsen är söt. Dessa är farligt goda!