Feb 13 2017

Har ni hört talas om märket Divaderme tidigare? Jag hade aldrig hört om märket innan tre produkter ifrån dem landade på min hallmatta. Divaderme ska tydligen vara ett världsberömt varumärke med produktfokus på bryn och fransar. Produkterna ska innehålla naturliga ingredienser samt vara berikade med mineraler, stimulerade örter, mineralrik lera och cellulosa som omedelbart ska ge tätare ögonbryn samt långa ögonfransar. Divaderme säljs hos Lyko*. Jag har fått hem tre produkter ifrån märket som tidigare nämnt → en produkt till brynen och två för fransarna. Jag har ännu inte testat då jag ska erkänna att jag fick lite panik när jag fotade produkterna och jag såg lösa fibrer över hela mitt bord. Bara tanken på att applicera dessa kring mina ögon fick mig att vilja kräkas haha. Jag ska komma över rädslan snart och när jag gjort det får jag återkomma med vad jag tyckte om produkterna.

→ Lash Extender II (359 kr) – Används som ett komplement till mascara för att öka fransarnas längd, tjocklek och volym genom att ett lager av naturliga fransfibrer byggs upp. Volymuppbyggande naturfibrer berikade med örtextrakt så som aloe vera, rosmarin och basilika vilka vårdar och stärker fransarna på endast 4-6 veckor. Använd Lash Extender II mellan två appliceringar av Fiber Wings mascara, alternativt använd en annan mascara för att aktivera fibrerna i Lash Extender.

→ Fiber Wings II Mascara (299 kr) – Mascara med naturfiber samt vårdande och stärkande arganolja som förlänger och stärker ögonfransarna. Fiber Wings II mascara är en vårdande mascara som vid varje svep fäster en stor mängd arganfiber vid ögonfransarna för långa, fylliga och vackra ögonfransar med omedelbar effekt. Fiber Wings II Mascara skapar en distinkt look med naturligt voluminösa fransar som kan byggas upp till önskat resultat. Arganoljan ger dessutom fransarna näring, styrka och återfuktning för ett idealiskt och hållbart resultat.

→ Brow Extender II (359 kr) – Naturliga fibrer med stärkande behandling av havslera och örtextrakt så som aloe vera, rosmarin och basilika som ger ögonbrynen definition och fyllighet. Brow Extender II innehåller en sammansättning mineralrik havslera från Italien som tillsammans med en hög halt pigment i kombination med naturfibrer skapar en naturlig look samt en pigmentering som är vattenfast. Ögonbrynen får omedelbart en förstärkt kontur, färg och form. Brow Extender II innehåller även aloe vera som naturlig fuktgivare samt örtexktrakt som stimulerar, stärker och vårdar ögonbrynen på endast 4-6 veckor.