Jan 25 2017

Godmorgon onsdag! Jag är väg ut genom dörren men ville hinna säga hej och godmorgon. Jag startade min morgon med att betala månadens alla räkningar och beställa kattsand på hemkörning. Haha oh that glamorous life. Ska in till jobbet för lite personalmöte och därefter tänkte jag ta en liten tur på stan. Jag har inte varit på stan på flera veckor/månader och jag vill kolla runt lite. Hämta inspiration inför våren och då främst till hemmet. Har också ett par ärenden som jag ska uträtta och saker som måste inhandlas (typ den nya chokladen från Marabou). Jag har ett nytt projekt som jag ska börja med i eftermiddag så jag behöver införskaffa lite saker till det. Imorgon börjar jag jobba igen efter nästan fyra veckor hemma. Jag kommer ju att jobba halvtid till en början och jag är lika delar nervös/orolig som glad. Det blir nog bra.

Tänker att det får bli en kort runda på stan iallafall och sen ska jag direkt hem och påbörja mitt projekt som jag laddat för i flera dagar. Det är inte världens grej och blir det bra så kommer jag förmodligen att prata mer om det på bloggen framöver. Jag ska också försöka få till lite inlägg till bloggen då jag jobbar veckan ut sen. Åh vet ni? Jag skulle gärna vilja bli lite mer personlig på bloggen i år men jag vet inte riktigt hur. Har ni några förslag? Det kanske inte ens är intressant? Och så skulle jag också bli jätteglad om ni ville tipsa om era favoritbloggar i en kommentar. Jag skulle behöva lite ny och fräsch inspiration på den fronten. Tack!

Hoppas ni får en fin onsdag ♥