Nov 08 2016

img_0940

Vi har äntligen blivit med vår första tavla till lägenheten. Det fick bli en stadskarta av Kalmar som vi båda tyckte var väldigt fin. Nu ska den bara upp på väggen också. Lagom till nästa jul kanske. Prio är att få Rickards cykel på väggen i arbetsrummet. Han har till nyår på sig.

img_0968

Tog min Skincity-oskuld för ett tag sedan och jisses så nöjd jag blev över leverans samt emballering. I min beställning fanns bland annat ett mask-kit ifrån Peter Thomas Roth med 6 masker * 14 ml. Jag har inte testat någon mask ifrån PTR tidigare och tänkte att det var prisvärt med ett samplekit. Efter att ha sovit bort fyra dagar förra veckan när jag var sjuk så bestämde jag mig för att först lägga en djuprengörande lermask (den svarta) för att sen gå på med en exfolierande (orange tub). Min hy var strålande efter denna behandling!

img_0944

Den internationella matmarknaden var på besök i Kalmar för någon helg sedan och för vår del är ståndet med Brittisk fudge ett måste! Bitarna är rejäla och håller i veckor!

img_0955

Jag har gjort något jag aldrig tidigare har gjort – jag har köpt en bok i ett helt annat format än resterande böcker i samma serie. Jag försöker utmana min tvångstankar då och då och när jag såg Keplers nya bok till bra pris på Citygross så struntade jag helt i att den var inbunden och att mina andra böcker ifrån Kepler är i pocket. Något säger mig att jag kommer att införskaffa en pocketvariant i framtiden…

img_0960

Har ni slagit till på någon julkalender i år? För min del blev det Rituals variant som känns prisvärd och bra. Nästan så att jag längtar till 1/12 nu.

img_0989

Ett pressutskick kommer lastat med hårvård ifrån Moroccanoil – torrschampo, hårspray och olja. Den sistnämnda var en gammal bekant och de andra två var nya för mig men jag vill nog påstå att det är favoritvarning på både torrschampo och spray!

img_1008

Jag firade in lönen i oktober med att köpa två nya ljus ifrån Rituals. Ljus är numera min grej tydligen. Det vita ljuset doftar indisk ros & sötmandelolja – mums – och det guldiga är ifrån årets vinterkollektion med doft av kanel och apelsin. Jag kommer framöver att visa upp mina favoritljus ifrån några olika märken så håll utkik!


Tack för alla era kommentarer och krya på rop. Jag mår bättre nu när jag blivit (nästan helt) frisk ifrån förkylningen och när jag nu ”bara” har hjärtat att tänka på. Jag har jobbat två gånger sen jag blev ordentligt sjuk och det har gått fint. Jag har inte ens behövt ta någon medicin så hjärtat har skött sig någorlunda bra. Jag ska iväg till läkaren idag så får vi se vad dem säger om mig. Jag hoppas iallafall att dem har lite svar att ge mig och förhoppningsvis någon bra behandlingsplan. Det kommer upp lite inlägg allt eftersom jag har tid och ork! Hoppas ni får en fin tisdag ♥