Oct 09 2016

img_0619

I slutet på september lanserade The Body Shop ett par tillskott till sin spakollektion – Spa of the World. Bland nyheterna hittar vi två helt nya kroppsprodukter med nya dofter samt tre doftljus som alla passar de redan befintliga dofterna.

♥ Brazilian Cupuacu Scrub-In-Oil (295 kr) – En näringsrik kraftig olja omsluter ett tjockt, texturerat lager av saltkristaller. Den här kombinationen kan blandas ihop på så sätt att man väljer den nivå av exfoliering som är rätt för huden. Oavsett om det handlar om en lätt exfoliering eller en tuffare variant blir resultatet en underbart mjuk hud med lyster, fuktighetsbevarad och med en nötigt lyxig doft.

♥ Atlantic Seaweed Gel Cream (325 kr) – Den lätta och uppfräschande gelkrämen har genomsyrats av tång och mentol. Den bryts ner till vatten när den masseras in på huden och väcker direkt sinnena. Den lätta fuktighetsbevararen friskar upp kroppen och med sin underbara havsdoft är det här en perfekt partner till Mediterranean Sea Salt Scrub.

♥  Hawaiian Kukui Scented Candle (145 kr) – Tänd ett Hawaiian Kukui Scented Candle, som har ljusvax av rapsolja och shiasmör, och njut av de solvarma doftnoterna som en del av den njutningsfulla ritualen och dröm dig bort till paradiset.

♥ Mediterranean Sea Salt Scented Candle (145 kr) – Tänd ett Sea Salt Scented Candle, som har ljusvax av rapsolja och shiasmör, och njut av de salta, blommiga och marina doftnoterna som en del av den uppfriskande ritualen.

♥ Japanese Camellia Scented Candle (145 kr) – Den milda och avkopplande doften från kameliablomman har länge varit en del av lugna japanska avkopplingsmetoder. Tänd ett Japanese Camellia Scented Candle, som har ljusvax och shiasmör, som en start på den avkopplande ritualen.


Jag har fått hem scrub, gelcream och doftljuset med Hawaiian Kukui-doften för test. Egentligen innehöll mitt paket även Sea Salt-ljuset men kombinationen dåligt packade pressutskick och postens hantering av paket hade resulterat i ett trasigt ljus och glassplitter lite här och var i lägenheten när jag packade upp paketet. Nå väl. Älskar doften på ljuset som höll iallafall och jag hoppas att TBS har gjort om formulan på sina ljus så att de brinner bättre. Sist jag hade ett ljus därifrån brann ljuset bara i mitten runt veken nämligen så hälften av ljuset fick slängas. Gelkrämen har jag börjat testa och jag gillar den verkligen. Lätt konsistens som svalkar lite lätt och som trots sin lätta formula återfuktar väldigt bra. Sjunker dessutom in i huden väldigt fort. Det här kan mycket väl bli en favorit. Oljescruben har jag inte hunnit testa än. Jag är inte något fan av just oljeskrubbar men ska såklart testa framöver.


pressutskick1