Sep 04 2016
*Inlägget innehåller annonslänkar*

BB.indd smithcult

Above it All* | Basis of Everything* | Check the Rhyme*


Sen några månader tillbaka går det att handla Smith & Cults vackra nagellack i Sverige. Smith & Cult är ett nagellackmärke som ska erbjuda hög kvalitet, som lovar felfri täckning och oslagbar glansig finish i varje nyans. Kollektionen av nyanser, alla med lika briljanta och fyndiga namn, sträcker sig från sockersöt ljusrosa pastell till glittrigt asfaltssvart med attityd. Alla nagellack från Smith & Cult har en 8 Free-formula, vilket innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenyl fosfat. Namnet Smith & Cult är tänkt att uttrycka de två sidor vi har inom oss: ”Smith” är den goda och stillsamma medan ”Cult” är mer edgy och modig. De vackra guldlocken återspeglar detta där en sida är slät och ren, den andra sidan tydligt bucklig. Dagboken beskriver dessa olika sidor, uppfattningen av oss själva, hur andra uppfattar oss, vilka livserfarenheter som gör oss till dem vi är och en inre önskan om att ibland vilja vara någon annan.

Prislappen för lacken är 239 kr/st, vilket är i samma prisklass som till exempel Dior och lacken säljs hos bland NK och hos Lyko*. Jag har ännu inte testat någon nyans ifrån märket men jag känner att det är ett måste att göra inom kort. Älskar de vackra flaskorna som jag gärna skulle låta stå framme ihop med mina LE-lack ifrån Dior.

Har du testat Smith & Cult?