Sep 06 2016

IMG_0181

Kan inte komma över hur fin min nya väska är. Så perfekt, så jag. Kärlek ♥

IMG_0187

Passade på att fylla på förrådet med två favoriter när vi var i Stockholm!

IMG_0109

Vill antingen ha en fondvägg eller en jättetavla med denna tapet!

IMG_9762

Ebay-shoppat lite k-beauty i form av olika varianter av rengöringar. Här ser vi två av dem. Ett väldoftande rengöringssmör (tänk body butter) som tyvärr inte är lika effektiv som mysig och en riktigt bra rengöringsolja som luktar äpplegodis.

IMG_0076

Min garderob består till största delen av Cubus just nu, men jag försöker att få in lite andra märken också i form av plagg jag verkligen använder till vardags/fester/middagar. Som fina blusar och linnen. Jag hårdrensade min garderob vid flytten och sen igen när vi hade flyttat in och min tanke med garderoben är att fylla den med få plagg (bortsett från mina arbetskläder) som jag gillar väldigt mycket. Som den här fina blusen som jag hittade på Monki.

IMG_9741

Fyndade ett glasunderlägg i porslin på Lagerhaus rea för en tia och tänkte att den vore perfekt att använda som en ”mixing plate” när jag ljusar upp mina foundations. Inget större fan av att kladda på händerna. Foundationen är också relativt ny. Superhypad och till sist klickade jag hem en ifrån Ebay eftersom jag inte orkade vänta på påfyllning av den ljusaste nyansen i våra svenska shoppar. Har du testat den?

IMG_9970

Ytterligare två tillskott till min garderob, eller ska jag kanske kalla den min nya basgarderob, är de här två topparna ifrån H&M. Mönster har verkligen blivit min grej på senare år och eftersom jag kände mig så fin i båda fick båda också följa med hem. 99 kr styck är inte mycket att orda om och särskilt inte när det är helt rätt modell. Lite längre ärm och en liten nätt halvpolo. Perfekt!