Sep 15 2016

img_0483

Två av Viva La Divas senaste nyheter landade hos mig för någon vecka sedan och idag tänkte jag att vi skulle ta oss en titt på produkterna. Viva La Diva gör ju rent generellt bra produkter till bra priser och det är ofta väldigt tydligt ifrån vilka märken de hämtar sin inspiration *host Too Faced*. De två senaste nyheterna är två paletter – en för brynen och en för kinderna – båda finns i butik just nu.

img_0490

Viva La Diva Miss Blossom´s Blush Orgy (129 kr) innehåller två rouge vid namn Love & Seduce. Namnen till trots så är det två väldigt fina rouge om än något pudriga i formulan. Love är en varm persikofärgad nyans med guldskimmer i, inte helt olikt Nars Orgasm, medan Seduce är en kall rosa nyans med silverskimmer. Grymt mycket rouge för pengarna skulle jag säga!

img_0493

Love & Seduce

img_0485

Viva La Diva Diva Brows Collection (189 kr) är en ny ögonskuggspalett ifrån VLD som innehåller fyra nyanser – Nude, Sand, Mocca och Cacao -, en highlighter, ett vax, en pincett, en brynpensel och stenciler. En perfekt palett för nybörjare eller för den som ofta är på resande fot då allt som egentligen behövs till brynen finns i denna palett. Jag har inte hunnit testa paletten än men hos fina Malin hittar ni en liten bryntutorial med just denna palett om ni är sugna på att se den i action.


pressutskick1